IndigoBlu Mega Flakes

Spændende kort og tags med PanPastel

Siden sidst har jeg brugt en del tid på at lege med PanPastel farverne. Det er pastelfarver, men konsistensen er nærmest som creme make up, og de er super nemme at påføre. Man bruger enten en spartel med en skumapplikator, eller en svamp, og så påfører man ellers farverne. De er utrolig drøje i brug, idet man ikke bruger ret meget farve ad gangen.

Man kan male et motiv op, man kan lægge dem på papir der er embossed, eller gennem en mask, eller bare tone forskellige farver sammen. Der er så mange forskellige muligheder.

Her har jeg brugt to farver, violet og grøn samt en spartel med skumapplikator. Træk let applikatoren hen over farven to til tre gange, så er du klar til at farvelægge.

IMG_6436

Jeg har påført violet i den ene ende af papiret, og grøn i den anden ende. Derefter har jeg taget en mask, og lagt over. Jeg holder den fast med den ene hånd, mens jeg påfører farve med den anden hånd. Masken er denne her fra Andy Skinner. Der hvor der er violet bund, har jeg lagt grøn på gennem masken, og der hvor der er grøn bund, er der lagt violet på. Den nederste farve gennemsyrer nærmest den øverste, og de to farver blender bare så flot sammen. Det giver en super flot snakeskin effekt, som jeg er ret pjattet med.

Når man arbejder med PanPastel, er det vigtigt, at man får fixeret farverne, når man er færdig. Jeg har brugt denne fixativ. På den måde undgår man, at farverne ikke gnides sammen samt at de ikke smitter af.

Slutteligt har jeg monteret med en sort basiskarton, samt lilla Mille karton, der bare passer perfekt. Jeg har stemplet en en tekst med dette stempel og monteret med skumklæbepuder og 2 bittesmå klare rhinsten for at at give kortet en smule bling. Super enkelt men alligevel så fint.

IMG_6440 IMG_6439 IMG_6450

Tagsene herover er også farvelagt med PanPastel. Der er 3 serier med tags fra Prima Marketing. De er lavet af akvarelpapir og har et blankt hvidt mønster indlagt. Det er super nemt og hurtigt at farvelægge dem med PanPastel farverne, enten ensfarvet, eller med to farver, der blender sammen. De er sluttet af med et lille bånd samt en passende tekst. Husk dog at du skal bruge StâzOn ovenpå de her tags, da det blanke hvide ikke tager imod Memento og andre vandopløselige sværter.

IMG_6448

Kortet her er lavet på samme måde som det øverste kort, her er blot brugt en mask med bladmønster.

Jeg er slet ikke færdig med at udforske teknikker med PanPastel, for de er så lækre at arbejde med. Hvis du er blevet inspireret, eller har brug for lidt info om farverne eller teknikker, så skriv endelig til mig på info@lifeofscrap.dk.

IMG_6449

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

IndigoBlu Mega Flakes