Chameleon Pens - og en lille vejledning

Tags i lange baner!

De seneste dage har jeg været optaget af at sværte. Udfordringen var at blende forskellige farver sammen, og jeg satte mig for at finde 4 farver, som passer godt sammen på kryds og tværs.

IMG_9217

Jeg valgte disse 4 farver Distress Ink: Dusty Concord, Shabby Shutters, Worn Lipstick og Faded Jeans. For at holde tonerne mere afdæmpede, har jeg brugt en lys grå karton som bund, i stedet for en hvid. Jeg har brugt en die fra X-Cut til at lave tags, og lavede en hel masse, da det er nogle fine små tags at have liggende til lige at sætte på en buket blomster eller en kurv med tomater fra haven.

Jeg prøvede samtlige farvekombinationer af med de fire farver, og de virker super godt sammen, både med to og tre farver. Min favorit er helt klart dette tag, hvor der er blendet med Dusty Concord, Shabby Shutters og Worn Lipstick. Den grønne farve får en varm og nærmest gylden tone, når man toner en lille bitte smule rød og lilla hen over.

IMG_9223

Derefter har jeg lagt en bund af guld. Jeg har brugt flere forskellige stempler, både baggrundsstempler og mindre stempler, som er placeret flere gange for at dække. På dette tag har jeg brugt et stempel fra Prima marketing og VersaColor Guldsværte. Jeg har brugt en del forskellige tekster, så der er lidt til enhver anledning. Her har jeg brugt et fødselsdags stempel fra Dovecraft. Til sidst skal der bare et bånd i tagget, og så er det klar til brug.

Herunder kan du se nogle af de andre tags, jeg lavede.

Mange kreative hilsner fra

Susanne

IMG_9221IMG_9220

IMG_9218IMG_9219

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Chameleon Pens - og en lille vejledning