Chameleon

IndigoBlu Mega Flakes

Jeg er egentlig ikke så meget til glimmer og guld, men der er vist sket en ændring. I hvert fald er jeg ret begejstret for IndigoBlu’s Mega Flakes. Den effekt, man kan få frem er helt fantastisk.

2016-01-15 08.33.14

Jeg har brugt Mega Flakes Autumn Blaze på et lækkert stempel fra Prima Marketing i midterdelen. Man ser egentlig ikke blomsterdetaljerne i stemplet, men det gør intet. Den effekt, som de forskellige metalfarver giver, er så skøn.

Basen for stemplet er mørkeblå karton med lidt struktur. Og så er det monteret på orange metallic karton, som matcher Mega Flakes’ene helt perfekt. Derefter er der monteret på et stykke firkantet blå, magen til basen. Her har jeg stemplet med et andet favoritstempel fra Prima Marketing. Jeg har brugt en bronzefarvet stempelpude fra VersaColor, som igen matcher Meka Flakes’ene.

Alt i alt et super lækkert kort med masser af guld og shine, slet ikke mig, men hvor er det bare fint.

2016-01-15 08.33.28

Jeg er slet ikke færdig med at lege med Mega Flakes. En af de andre ting jeg har lavet, er dette tag.

2016-01-15 08.33.39

Her er brugt et sommerfuglestempel fra Prima Marketing på sort karton. Igen er der brugt Mega Flakes Autumn Blaze. Sommerfuglen er klippet ud og monteret på et tag, lavet med en die fra dette sæt fra XCut. Tagget er lavet i metallic guldkarton, og igen stemplet med mit yndlingsstempel fra Prima Marketing med sort sværte.

Det vil være så fint på en værtindegave

2016-01-15 08.33.46

Tak fordi du læste med, håber du er blevet inspireret!

Mange Kreative hilser fra

Susanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Chameleon