Fars Dag

Kender du Koi Coloring Brush Pens?

 

Hvis ikke, så skal jeg vise dig noget spændende her. Omslaget til albummet nedenfor er lavet af akvarelpapir og Koi Coloring Brush Pens. Eller rettere sagt: Det er lavet med den sorte Koi pen. Under billedet kan du se, hvordan du også kan skabe den lækre marmorede effekt.

IMG_7367

Du skal bruge følgende: Akvarelpapir, sort Koi Coloring Brush Pen, vandpensel med vand, groft salt, plastlomme.

Allerførst skal du tegne lidt på plastlommen. Dryp nogle dråber vand på, og bland det med penslen. Derefter skal du hælde det på akvarelpapiret. Med penslen eller en finger sørger du for at “vandfarven” dækker hele papiret. Eller kun dele af papiret, hvis du gerne vil have steder uden farve.

IMG_7282IMG_7283IMG_7284IMG_7286

Når det er gjort, så tager du lidt salt mellem fingrene og drysser lidt ud over det hele. Det behøver ikke være jævnt, læg lidt mere nogle steder, og lidt mindre andre steder.

IMG_7289

Og så kommer det svære: Vent!! 🙂 Efterhånden som saltet suger væde, og papiret tørrer, sker der noget sjovt. Den sorte farve forvandles til lækre blå/rosa/lilla toner.

IMG_7291IMG_7292

Det er utrolig fascinerende at se udviklingen, og det er fristende at begynde at tørre med en heat gun, men lad være med det. Lad papiret ligge til det er fuldstændig tørt. Derefter kan du tørre saltet af. Der vil ligge nogle små glimtende saltrester i papiret, som en ekstra charmerende detalje.

Nu er du klar til at bruge dit papir. Rigtig god fornøjelse 🙂

Mange sommervarme hilsner fra Susanne

IMG_7373 IMG_7298 IMG_7369

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fars Dag