Koi Coloring Brush Pen - Kort og Tutorial

Chameleon Pens – og en lille vejledning

Denne gang har jeg leget med Chameleon Pens. Det er blevet til flere søde kort, her ses et af dem.

IMG_8543

 

Kortet er er utroligt fint, og selvom der er mange detaljer, så er der ro på, idet det er holdt inden for samme tone.

Hvis du har lyst til at prøve at lave noget lignende, skal du bruge følgende:

Skær et stykke papir til, så det har en passende størrelse. Jeg har brugt et stempelsæt fra Joy til at lave selve motivet med. Jeg har stemplet cirkler i forskellig størrelse på papiret, som jeg synes det så pænt ud. Stemplet her burde egentlig have en tur med et viskelæder, for at give et pænere aftryk. Men da jeg hidtil kun har brugt det til bund for farvelægning, har det ikke været så vigtigt.

Chameleon Pens har en indbygget blender, så man skal til denne type motiv kun bruge én pen. Her har jeg brugt Crimson Red RD4. Blend farven helt lys og farvelæg en cirkel af gangen, så den er lys i den ene ende, og mørk i den anden. Man farver fra lys til mørk, så det gøres ved at farvelægge den ene halvdel af cirklen først. Hvis du er i tvivl om, hvordan pennene bruges, kan jeg anbefale at besøge http://www.chameleonpens.com/, de har nogle ret gode tutorials.  Blend derefter lys igen og farvelæg den anden halvdel. Jeg bruger et stykke almindeligt papir til underlag, og her tester jeg løbende farven for at sikre mig, at jeg rammer den ønskede tone. Et godt tip, hvis du skal farvelægge flere små felter, er at tælle indvendigt, f.eks. til 10, så du blender ens fra gang til gang!

IMG_8458

Når man har farvelagt, så er det tid til Stickles.

IMG_8465

Jeg har brugt Christmas Red, der passer perfekt til den røde. Glimmeret er lagt rundt på alle de sorte streger fra stemplet. Gør det i etaper og lad tørre. Ellers kan det hurtigt gå galt når man bliver ivrig (jeg taler af erfaring 😉 ).

Til slut skal motivet bare monteres. Jeg kan godt lide at holde mig til samme farveskala, så det er helt enkelt med hvid, nogle gange sort og så en farve, der passer til.

IMG_8543

Her er nogle andre kort i samme stil. Det med linjerne er tegnet op med en blyant først efter fri fantasi.

IMG_8545 IMG_8544 IMG_8540

Jeg håber i er blevet inspireret!

 

Mange sommerlige hilsner fra

 

Susanne

Life of Scrap

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Koi Coloring Brush Pen - Kort og Tutorial